Lursoft news

Klientu portfeļa klientiem pieejami jauni pakalpojumi – nodrošinājumu monitorings un laulāto mantisko attiecību līgumu reģistrācijas monitorings

2012. gada 28. februāris

Papildinot klientu pārvaldības rīka Klientu portfelis sniegto pakalpojumu klāstu, ieviesti divi jauni monitoringu veidi – nodrošinājumu monitorings un laulāto mantisko attiecību līgumu reģistrācijas monitorings.

Nodrošinājumu monitorings

Kā liecina Lursoft apkopotie dati, ik gadu tiek reģistrēti vairāk nekā 5 500 jauni nodrošinājumi, savukārt atcelto nodrošinājumu skaits pēdējo trīs gadu laikā svārstījies robežās no 1 427 līdz 1 734. Lai Jūs varētu sekot līdzi fizisko un juridisko personu aktuālākajai informācijai, Klientu portfelis izstrādājis nodrošinājumu monitoringu, kas vienmēr Jūs informēs par svarīgākajiem notikumiem.

Dati liecina, ka visbiežāk nodrošinājuma līdzekļus piemērojuši zvērināti tiesu izpildītāji un Valsts ieņēmumu dienests, taču aktīvi nodrošinājuma līdzekļus piemēro arī Valsts policija un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB).

Nodrošinājumu reģistrēšanas un atcelšanas dinamika

Nodrošinājumu monitorings Jums ļauj sekot līdzi gan gadījumiem, kad tiek reģistrēts jauns nodrošinājums, gan gadījumiem, kad nodrošinājums tiek atcelts.

Laulāto mantisko attiecību līgumu reģistrācijas monitorings

Lursoft datu bāzu informācija liecina, ka līdz š.g. 27.februārim Latvijā kopumā reģistrēti 12 990 laulību līgumi, no kuriem 12 154 nosaka mantas šķirtību, 455 – mantas kopību, bet 124 – atsevišķas mantas šķirtību.

Pēdējo desmit gadu laikā visvairāk laulību līgumu reģistrēts 2009.gadā (1 411 līgumi), savukārt pēdējos divos gados to skaits sarucis par 40%.

Izmantojot Klientu portfeļa jaunumu – laulāto mantisko attiecību līgumu reģistrācijas monitoringu – Jums tiek nodrošināta iespēja iegūt aktuālāko informāciju par notikumiem, kas saistīti ar laulību līgumu reģistrāciju.

Reģistrēto laulību līgumu skaits

Klientu portfeļa izstrādātais laulāto mantisko attiecību līgumu reģistrācijas monitorings nodrošina informāciju par šādiem notikumiem:

  • laulību līguma reģistrācija;
  • laulību līguma izmaiņas;
  • laulību līguma izbeigšana.

Laulāto mantisko attiecību līgumu reģistrācijas monitorings pieejams visiem Klienta portfeļa lietotājiem, kuriem ir vismaz viens fizisko personu monitorings, savukārt nodrošinājumu monitorings tiek nodrošināts visiem lietotājiem, kuriem ir vismaz viens fizisko vai juridisko personu monitorings.

Klientu portfelis nodrošina, ka jaunāko informāciju par monitoringu reģistrētajiem notikumiem Jūs saņemsiet savā norādītajā e-pastā, līdz ar to Jūsu rīcībā vienmēr būs aktuālākā informācija par klientiem, partneriem un konkurentiem. Papildus tam, visa informācija par notikumiem monitoringu sarakstos tiek saglabāta arī Jūsu Klientu portfeļa profilā, kas nozīmē, ka jebkurā laikā varat iepazīties arī sarakstu agrākajiem notikumiem.

Klientu portfelis ir inovatīvs risinājums, kurš nodrošina iespēju ne tikai ērti pārvaldīt savu klientu sarakstus, bet arī tiem pievienot monitoringa pakalpojumus un izmantot plānotāju.

Papildu informācija:

Klientu pārvaldības rīks Klientu portfelis: https://www.klientuportfelis.lv

Informācija par Klientu portfeļa pieejamajiem pakalpojumiem: http://www.lursoft.lv/klientu-portfelis.html

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*